Viestintä- ja teknologiapalvelut

Aikamedia tarjoaa yhteisöviestintäpalveluja eri yhteisöille ja mahdollisuuden sisältöjen tehokkaaseen viestintään erilaisille kohderyhmille. Vuonna 2017 perustettu viestintä- ja teknologiayksikkö toteuttaa viestintää asiakkaan tarpeesta riippuen sisällön suunnittelusta viestinnän toteuttamiseen ja lopputuotokseen asti.

Aikamedian tarjoamat viestintäpalvelut sisältävät esimerkiksi tavoitekuvan määrittelyn, viestintäkartan ja yhteisöilmeen suunnittelun, verkkosivujen ja verkkopalvelujen toteuttamisen, mainoksia, ilmoituksia, liitelehtiä ja eri kohderyhmille suunnattuja julkaisuja. Yhtiölle on kertynyt monipuolista kokemusta viestinnän toteuttamisesta ja yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa. Palvelu voidaan suunnitella yksilöidysti tilaajan tarpeiden, tavoitteiden ja käytettävissä olevien resurssien mukaisesti.

Median digitalisoituminen ja sisältöjen seuraamisessa tapahtuneet muutokset edellyttävät nykyisin entistä joustavampia sähköisiä palveluja. Erilaiset kohderyhmät tavoitetaan tehokkaasti vain monipuolisia viestintäkanavia ja -tapoja käyttäen.

Näitä muun muassa olemme tehneet asiakkaillemme:
  • Nina Kohvakka
    Nina Kohvakka

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

KOHVAKKA NINA
markkinoinnin ja tuotannon projektipäällikkö
040 829 9760
nina.kohvakka(at)aikamedia.fi