Ristin Voitto

Ristin Voitto (RV) on helluntailiikkeen viikkolehti, joka sisältää kristillisen toimintakentän uutisia, ajankohtaisia raportteja ja ilmiöjuttuja, henkilöhaastatteluja, taustoittavia artikkeleita, raamatunopetusta, lukijapalstan ja ilmoitussivut.

RV on Suomen vapaakristillisen toimintakentän johtava media. Lehti luo kokoavan näköalan myös eri kirkkokuntien toimintaan ja kansainväliseen kristillisyyteen.

Ristin Voitto palvelee lukijaa, joka haluaa seurata yhden median kautta laajasti kristillistä toimintaa, pysyä ajan tasalla seurakuntaelämän ilmiöistä ja saada eväitä omaan hengelliseen kasvuunsa.

Ristin Voitto -lehteä on julkaistu vuodesta 1912. Lehden syntyhistoria liittyy läheisesti helluntailiikkeen toimintaan ja sen vakiintumiseen Suomessa. Aluksi lehti oli yksityishenkilöiden hallinnoima ja sen sisältö tuotettiin suomenkielisenä käännöksenä norjalaisen pastorin T. B. Barrattin toimittamasta Korsets Seir -lehdestä. Kun Suomen helluntaiseurakunnat perustivat oman Ristin Voitto -nimisen kustannusyhdistyksen 1926, lehti siirtyi sen omistukseen. Lehdestä tuli jo varhaisessa vaiheessa helluntailiikkeen yhteisöllisen identiteetin ylläpitäjä.

Myöhemmin Ristin Voitto alkoi ilmestyä säännöllisesti viikkolehtenä. Vuonna 1978 se muutettiin tabloidi-muotoon, ja 2016 sitä alettiin julkaista myös verkkolehtenä www.ristinvoitto.fi

Ristin Voiton yhteyteen on mahdollista saada myös yhteisösi tai seurakuntasi oma jäseninfo. Kysy lisää täältä – me autamme mielellämme!

Tutustu Ristin Voiton mediakorttiin täällä.

  • Ruut Ahonen
    Ruut Ahonen

Haluatko kuulla lisää?

RUUT AHONEN
vt. vastaava päätoimittaja
040 580 2141
ruut.ahonen(at)aikamedia.fi

Katso myös muut lehtituotteemme: