LEHDET

Ristin Voitto

Ristin Voitto (RV) on helluntailiikkeen viikkolehti, joka sisältää kristillisen toimintakentän uutisia, ajankohtaisia raportteja ja ilmiöjuttuja, henkilöhaastatteluja, taustoittavia artikkeleita, raamatunopetusta, lukijapalstan ja ilmoitussivut.

RV on Suomen vapaakristillisen toimintakentän johtava media. Lehti luo kokoavan näköalan myös eri kirkkokuntien toimintaan ja kansainväliseen kristillisyyteen.

Ristin Voitto palvelee lukijaa, joka haluaa seurata yhden median kautta laajasti kristillistä toimintaa, pysyä ajan tasalla seurakuntaelämän ilmiöistä ja saada eväitä omaan hengelliseen kasvuunsa.

Ristin Voitto -lehteä on julkaistu vuodesta 1912. Lehden syntyhistoria liittyy läheisesti helluntailiikkeen toimintaan ja sen vakiintumiseen Suomessa. Aluksi lehti oli yksityishenkilöiden hallinnoima ja sen sisältö tuotettiin suomenkielisenä käännöksenä norjalaisen pastorin T. B. Barrattin toimittamasta Korsets Seir -lehdestä. Kun Suomen helluntaiseurakunnat perustivat oman Ristin Voitto -nimisen kustannusyhdistyksen 1926, lehti siirtyi sen omistukseen. Lehdestä tuli jo varhaisessa vaiheessa helluntailiikkeen yhteisöllisen identiteetin ylläpitäjä.

Myöhemmin Ristin Voitto alkoi ilmestyä säännöllisesti viikkolehtenä. Vuonna 1978 se muutettiin tabloidi-muotoon, ja 2016 sitä alettiin julkaista myös verkkolehtenä www.ristinvoitto.fi

Tutustu Ristin Voiton mediakorttiin täällä.

  • Petri Mäkilä
    Petri Mäkilä

Haluatko kuulla lisää?

PETRI MÄKILÄ
Vastaava päätoimittaja
040 663 8434
petri.makila(at)aikamedia.fi

Katso myös muut lehtituotteemme: