Tilitoimisto- ja viestintäpalvelut

Aikamedian palveluyksiköt tarjoavat seurakunnille, yhteisöille ja yrityksille palveluja viestinnän sekä taloushallinnon hoitamiseen.

VIESTINTÄ- JA TEKNOLOGIAPALVELUT

Aikamedia tarjoaa yhteisöviestintäpalveluja eri yhteisöille ja mahdollisuuden sisältöjen tehokkaaseen viestintään erilaisille kohderyhmille. Vuonna 2017 perustettu viestintä- ja teknologiayksikkö toteuttaa viestintää asiakkaan tarpeesta riippuen sisällön suunnittelusta viestinnän toteuttamiseen ja lopputuotokseen asti.

Aikamedian tarjoamat viestintäpalvelut sisältävät esimerkiksi tavoitekuvan määrittelyn, viestintäkartan ja yhteisöilmeen suunnittelun, verkkosivujen ja verkkopalvelujen toteuttamisen, mainoksia, ilmoituksia, liitelehtiä ja eri kohderyhmille suunnattuja julkaisuja. Yhtiölle on kertynyt monipuolista kokemusta viestinnän toteuttamisesta ja yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa. Palvelu voidaan suunnitella yksilöidysti tilaajan tarpeiden, tavoitteiden ja käytettävissä olevien resurssien mukaisesti.

Median digitalisoituminen ja sisältöjen seuraamisessa tapahtuneet muutokset edellyttävät nykyisin entistä joustavampia sähköisiä palveluja. Erilaiset kohderyhmät tavoitetaan tehokkaasti vain monipuolisia viestintäkanavia ja -tapoja käyttäen.

Näitä muun muassa olemme tehneet asiakkaillemme:

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

KOHVAKKA NINA
markkinoinnin ja tuotannon projektipäällikkö
040 829 9760
nina.kohvakka(at)aikamedia.fi

TILITOIMISTOPALVELUT

Aikamedia tarjoaa seurakunnille, muille yhteisöille ja yrityksille palveluja taloushallinnon hoitamiseen. Vuonna 2018 perustetun talouspalveluyksikön verkkopohjaiset talous- ja tilitoimistopalvelut mahdollistavat tehokkaan tavan seurata talouden toteutumista ajanmukaisin välinein.

Myös kristillisessä toiminnassa talouden suunnittelu ja tieto yhteisön taloustilanteesta on yksi tärkeä johtamisen väline. Kristillisen toimintakentän ja seurakuntaelämän tuntemus on tuonut Aikamedialle erityisosaamista, jota voidaan hyödyntää haettaessa parhaita toimintatapoja yhteisöjen taloushallintoon. Tilitoimistopalvelujen keskittämisestä Aikamediaan on hyötyä sekä seurakunnalle että sen laajemmalle taustayhteisölle.

Lisätietoja palvelusta täällä.

Meidät ovat jo valinneet mm.:

■ Hyvä Sanoma ry
■ Hirvikosken Saalem-seurakunta
■ Karhulan helluntaiseurakunta
■ Kotkan helluntaiseurakunta
■ Kuopion Tukikohta-seurakunta
■ Lempäälän helluntaiseurakunta
■ Mikkelin helluntaiseurakunta
■ Nastolan helluntaiseurakunta
■ Oriveden helluntaiseurakunta
■ Suomen Helluntaikirkko
■ Sinervän Kivituote Oy

  • Jari Vieltojärvi
    Jari Vieltojärvi

VIELTOJÄRVI JARI
vt. toimitusjohtaja, talouspäällikkö
040 053 3036
jari.vieltojarvi(at)aikamedia.fi