Kristillistä tuotantoa kaikenikäisille

Aikamedia on kustantanut lehtiä ja kirjoja 1920-luvulta lähtien ja musiikkia vuodesta 1967. Pitkä kokemus eri tuoteryhmien kustantamisesta on luonut yhtiölle vankan ja monipuolisen osaamispääoman.

Aikamedia kustantaa viittä kristillistä lehteä: Ristin Voitto, Hyvä Sanoma, Jees, Paimen Plus ja Kultalyhde. Lehdet palvelevat eri tarpeita ja kohderyhmiä (katso erillinen esittelylinkki). Säännöllisesti ilmestyvien lehtien ohella Aikamedia tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaan erilaisia projekti- ja kampanjalehtiä.

Lehtien lisäksi Aikamedia kustantaa vuosittain noin 20–30 kirjanimikettä ja vaihtelevan määrän äänitteitä (katso erillinen esittelylinkki). Entistä useammat tuotteet ovat saatavilla myös e- ja äänikirjoina.

Monipuolinen ja laadukas kustannustoiminta on Aikamedian ydinosaamista. Kustannettavaksi voidaan ottaa tilauksesta myös asiakkaiden omia tuotteita.

Aikamedia julkaisee viittä kristillistä lehteä: Ristin Voitto, Hyvä Sanoma, Jees, Paimen Plus ja Kultalyhde. Lehdet palvelevat eri tarpeita ja kohderyhmiä (katso erillinen esittelylinkki). Ristin Voitto -lehti löytyy myös verkko- ja näköislehtenä.

Lue lisää »

Ristin Voitto »
Paimen Plus »
Hyvä Sanoma »
Jees »
Kultalyhde »

Aikamedia kustantaa monipuolista arvojensa mukaista kirjallisuutta eri ikäryhmille. Vuosittain julkaistavien nimikkeiden määrä on noin 20–30, ja monet kirjoista ovat luettavissa myös e-kirjoina. Lisäksi valikoituja teoksia on saatavilla äänikirjoina.

Lue lisää »

Aikamedian monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu myös musiikki. Viime vuosina yhtiö on julkaissut vuosittain muutamia äänitteitä. Omien tuotteiden lisäksi myynnissä on muiden kustantajien äänitteitä.

Lue lisää »

Etsimme uutta kustannettavaa

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia Aikamedialle? Löytyisikö sinulta hyvä idea kirjan tai äänitteen kustantamiseen? Ehkä voisit sparrata meitä uusien tuotteiden julkaisemisessa ja tuotevalikoimamme kehittämisessä?

Aikamediassa haluamme mielellämme kuulla innovatiivisia ajatuksiasi ja toiveitasi.