KIRJAT

Aikamedia kustantaa monipuolista arvojensa mukaista kirjallisuutta eri ikäryhmille. Vuosittain julkaistavien nimikkeiden määrä on noin 20–30, ja monet kirjoista ovat luettavissa myös e-kirjoina. Lisäksi valikoituja teoksia on saatavilla äänikirjoina.

Tuotanto käsittää muun muassa kaunokirjallisuutta, elämäkertoja, teologiaa, raamatunopetusta, evankelioivaa kirjallisuutta, yhteiskunnallisia ja historiallisia teoksia sekä sarjakuvia. Tuotevalikoimaa on vuosien aikana laajennettu asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan.

Omien kustannustuotteiden lisäksi Aikamedia myy välitystuotteina muiden kustantajien julkaisemia kirjoja ja palvelee myös asiakkaiden omien käsikirjoitusten julkaisussa.

Aikamedian kirjakustannus on toiminut vuodesta 1926 lähtien eri vaiheissa nimillä Ristin Voitto ry, RV-kirjat ja Aika Oy Kristilliset kirjat. Kirjatuotannolla on ollut maamme helluntailiikkeessä merkittävä seurakuntien opetustehtävää tukeva rooli. Myös Suomen Helluntaikirkon julkaisut ovat nykyisin Aikamedian kustantamia.

Aikamedia vastaa helluntailiikkeen teologisen kirjallisuuden tuottamisesta, vaikka suurin osa kustannetuista teoksista onkin sisällöltään yleiskristillistä.

Muun muassa näitä olemme tehneet:

  • Anniina Jakonen
    Anniina Jakonen

Haluatko kuulla lisää?

ANNIINA JAKONEN
Jees-lehden päätoimittaja, kirjallisuuden projektipäällikkö
040 646 2329

anniina.jakonen(at)aikamedia.fi

Etsimme uutta kustannettavaa

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia Aikamedialle? Löytyisikö sinulta hyvä idea kirjan tai äänitteen kustantamiseen? Ehkä voisit sparrata meitä uusien tuotteiden julkaisemisessa ja tuotevalikoimamme kehittämisessä?

Aikamediassa haluamme mielellämme kuulla innovatiivisia ajatuksiasi ja toiveitasi.