Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti innostuneita ja motivoituneita henkilöitä Aikamedia-tiimiimme. Meillä on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia, niin palkallisia tehtäviä kuin vapaaehtoistyötäkin, joiden kautta pääset osaksi yhteisöämme sekä palvelemaan lahjoillasi ja ideoillasi.

Talouspalvelut rekry kuvituskuva

Podcast rekry kuvituskuva

Etsimme nyt:

Taloushallintoalan ammattilaisia

Jos olet kokenut taloushallintoalan ammattilainen ja etsit uusia haasteita, tämä paikka on sinulle! Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukavaan joukkoomme ja tuoda osaamisesi Aikamedian kasvun tueksi.

Vapaaehtoisia äänikirjan lukijoita

Jos sinulla on intoa ja ääni, joka saa tarinat elämään, liity äänikirjojemme tekijöiden joukkoon. Lukijana ilahdutat kirjojen kuuntelijoita ja perehdyt äänikirjojen tekemiseen.

Vapaaehtoisia podcastin tekijöitä

Jos olet podcastien suurkuluttaja tai sinulla on omaa kokemusta niiden tekemisestä, hae podcast-tiimiimme. Podcastit jaetaan Ajassa-sovelluksen kautta.

Vapaaehtoisia editoijia ja e-kirjan tekijöitä

Etsimme Ajassa-sovelluksen pariin osaavia ja innokkaita talkoolaisia editoimaan äänikirjojamme ja/tai tekemään e-kirjoja valmiista aineistosta inDesign-ohjelmalla. Ota yhteyttä: olavi.kumpulainen@aikamedia.fi, 040 910 1100

Tee tässä video-tai äänihakemus avoinna oleviin tehtäviin