Paimen Plus

Paimen Plus on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka palvelee seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen vastuunkantajia. Lehti käsittelee johtamiseen liittyviä erityiskysymyksiä sekä tarjoaa foorumin päättäjien väliselle keskustelulle. Lehteä on julkaistu vuodesta 2011.

Paimen Plus sisältää eettisiä ja opillisia artikkeleita, jotka antavat teologista osaamista johtamistyön ajankohtaisiin haasteisiin. Lisäksi lehdessä on hyödyllistä käytännön asiaa, joka liittyy esimerkiksi seurakuntahallintoon, talouteen, juridiikkaan ja kiinteistöjen ylläpitoon. Paimen Plus tarjoaa vastuunkantajille ajankohtaista ennakkotietoa myös erilaisista koulutuksista ja tapahtumista.

Lehti on tarkoitettu erityisesti helluntaiseurakuntien pastoreille ja palkatuille työntekijöille, vanhimmille, hallitusten jäsenille, työmuotojen johtajille sekä helluntailiikkeen yhteisten järjestöjen (Hyry-yhteisöjen) toimihenkilöille ja hallitusten jäsenille. Lehti ilmestyy Ristin Voiton välissä ja edellyttää myös sen tilaamista.

Paimen Plus tilataan ryhmätilauksena seurakunnan tai Hyry-yhdistyksen johdon kautta.

  • Ruut Ahonen
    Ruut Ahonen

Haluatko kuulla lisää?

RUUT AHONEN
vt. vastaava päätoimittaja
040 580 2141
ruut.ahonen(at)aikamedia.fi

Katso myös muut lehtituotteemme: