Hyvä helluntaiseurakunnan vanhimmiston tai johtoryhmän jäsen
Seurakuntien vanhimmat ovat tärkeässä paimenvirassa. Tärkeä osa vanhimman työtä on opettaminen ja seurakunnan terveen opin valvominen. Vaikka helluntaiteologia on ollut aiemminkin esillä sekä saarnoissa että eri kirjoissa, sitä ei olla aiemmin selkeästi kirjoitettu tai koottu yksiin kansiin. Näin on puuttunut työkaluja opilliseen tarkasteluun.

Nyt Helluntaikirkon uskonpääkohdista on toteutumassa 10-osainen teologinen kirjasarja, joista 4 ensimmäistä osaa on jo ilmestynyt. Loput 6 osaa saadaan julkaistavaksi noin kerran vuodessa. Lasku kustakin osasta sekä toimituskuluista tulee sitä mukaa, kun kirjoja julkaistaan.

Ajassa on Aikamedian tuottama sovellus, jonka avulla kristillinen sisältö on aina näppärästi kätesi ulottuvilla puhelimessa, tabletilla tai tietokoneella. Sovelluksen kautta voit kuunnella äänikirjoja, musiikkia ja podcasteja, sekä lukea kirjoja ja lehtiä. Olemme toteuttamassa myös yhteisöviestintäosiota seurakuntia ja yhteisöjä varten. Eri mediasisällöt täydentyvät sovellukseen kukin vuorollaan.

Nyt ilmestyneet osat ovat:

1.    Raamattu

2.    Jumala

3.    Jeesus Kristus

4.    Pelastus

Tulossa:

5.    Pyhä Henki

6.    Seurakunta

7.    Kaste

8.    Ehtoollinen

9.    Ylösnousemus

10. Jeesuksen paluu

Tarjoamme seurakunnan vanhimmiston ja johtoryhmän jäsenille erikoistarjouksen:

4 ensimmäistä teologisen kirjasarjan kirjaa
+ 3 kk Ajassa yhteishintaan 100 €
(norm. hinta 4 x 32 € + 23,90 = 151,90 €)
Samalla tilaan 6 tulevaa kirjaa hintaan 24 €/kpl
(normaalihinta 32 €)
Tarjoushinnat voimassa 30.4.2024 saakka.
Tee sitova tilaus alla olevalla lomakkeella!
Tilauslomake